Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy opłaca się kupić Infinity Case ?

MrDynamite12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Ze względu, że właśnie zakupiłem NX ponieważ chciałem Infinity Case, ale kumpel mówi że mogę trafić jakiś szajski Shotgun i będę nie zadowolony. Co o tym myślicie? Czy można coś dobrego wybrać(Na Perm) za 21,060 NX?(2x sms za 30 i PaySafe za 10 Euro).

Dzięki.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Lepiej dopłacić te 3 k i kupić np. M6A2-SRT bo z infity trafisz jakis syf i będzie płacz

Ja radze dokupic nx i dopiero perma sobie kupic

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie warto, lepiej dołóż trochę i kup perma jakiego chcesz bo faktycznie możesz trafić dobrą snajpe ale też możesz trafić jakiegoś shotguna jak Ci mówił twój kumpel. Ale zawsze możesz tego perma sprzedać za jakieś 120k gp więc jak uważasz. Popatrz na yt jak ludzie otwierają te skrzynki. Ja bym nie kupował ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak nie szkoda ci NX'ów i lubisz ryzykować to kupuj, jest tam naprawdę kilka znakomitych broni, ale też dużo słabych broni, radziłbym dozbierać 24,900NX i kupić jakiegoś pewnego perma, bo nie wiadomo co ci z tej skrzynki wypadnie.

Opublikowano

Z tej skrzynki może ci nawet dropnąć jakiś pistolek, więc odradzam ci kupować tej skrzynki. Zalecam uzbierać do 25k i kupić zadowalającą broń lub za 20k kupić M4 Super 90 ;)

Opublikowano

Autumn G36 Valkyrie(Dobra)

M960 (Bardzo Dobra)

http://www.youtube.com/watch?v=A_HowbjBJ_M TPG-41 (Nigdy nie widziałem)

Nie jest tak źle... Ale...

Ale ja nie mam skąd wziąść te 5K. To jest 20zł. Tylko skąd je wziąść?(Mam z PrePaid wszystko. Skąd wziąść te 5 Euro!)

Kto porzyczy 50zł na Arctic Wolfa?

Maniak. Ale same dobre bronie!
02758850976702993171.png
Opublikowano

Z tej skrzynki może ci nawet dropnąć jakiś pistolek, więc odradzam ci kupować tej skrzynki. Zalecam uzbierać do 25k i kupić zadowalającą broń lub za 20k kupić M4 Super 90 ;)

Note: This case contains no pistols, melee weapons, explosives, or any other class of weaponry.

Rozwaliłeś mnie piecu

HAH - moderator a ma taką znajomość gry..

A co do tematu ja kupiłem i mam m416 cqb - polecam

//większą niż ty uwierz ;)

Aktualnie mam przerwę i nie gram w CA

no nie wiem.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

No to nie wiem. Mogę wziąść sobie jakąś broń, a później są Renewal Kity za 1,500. Za to mogę mieć i dwie bronie. Ale nie na Perm;)

Może ktoś jeszcze się wypowie...

02758850976702993171.png
Opublikowano

Ja bym zaryzykował z infinity(może AUTUM by ci poleciał )wgl ja w tej grze lubie ryzykować.

No no no renewelki +broń teżz a tym jestem ja tak zawsze robie .

Opublikowano

Zobacz to

http://www.youtube.com/watch?v=bG0AKPqbef0&feature=fvst

i zastanów się co wolisz wybrać :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

VIPER NA PERM:O

Ja dostałem AK Gold Plated. Dobra broń ale przerazliwy rozrzut. Sproboje jeszcze sobie TPG-1 z 3 paczki poczatkujacej przez Renewal kit wydluzyc:) Dzieki.

02758850976702993171.png
Bywalec
Opublikowano

Dorzucam swoje . . .

M6A2-SRT oraz P90 TR

No mi się opłacało, ale jak giftnąłem kolesiowi to mu MP5 MOD wypadło :D ( pomijają co to ze on kupił następną skrzynkę i dropło mu AUG A3 i jak kupił następne to dropło mu kolejne MP5 MOD :D)

Innemu koledze MG21 Steel.

No niby dobre MG i taniej ale nie był zadowolony. . .

Mi się akurat dobrze udało . . .

Jak mi sie uda to kupię jedną skrzyneczkę z tego eventu co jest teraz.

PS. Za 21k nx to Shotguna na perma możesz jedynie kupić :D

//Edit. . . Kupiłem.

XK-8 Tactical . . . fuck :C

Ale mogło być gorzej :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

KU*WA !!!

KUPIŁEM DZISIAJ DWIE TAKIE SKRZYNKI ZA 180 ZŁ I WYPADŁ SHODGUN NAWET NIE AUTOMATYCZNY I JAKIS MG DUPOWATY !@!! ODRADZAM!!!!

//wrzuć na luz...

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano
KU*WA !!!

KUPIŁEM DZISIAJ DWIE TAKIE SKRZYNKI ZA 180 ZŁ I WYPADŁ SHODGUN NAWET NIE AUTOMATYCZNY I JAKIS MG DUPOWATY !@!! ODRADZAM!!!

No takie uroki tej skrzynki.

//wrzuć na luz...

Widze że ktoś opierdol dostał :rolleyes:

I za robote się wziął xD

I tak za mało buahah =D

//nikt nie dostał ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Bierz Infinity. Nie będziesz żałował. Jak ci coś lipnego wypadnie, to dajesz Sell Back w Inbox i masz za takiego SG 100K GP.

Więc się opyla.

Pozdrawiam.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Bywalec
Opublikowano

W europejskim CA nie da się sell back :D

Xue współczuję, ale to wartość losowa więc nie mozesz po swoich permach odradzać :D

JA tam się cieszę z TR i M6A2 :D

XK-8 też idzie powoli ogarnąć

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Pba. Da się Epiki na 100%. Wygrałem WA-2000 Classic i w Inbox mogę zrobić Sell Back. I tak samo jest ze Scorpion's PP-19 MOD. Tyle że lipne jest to bo za 1D takiego epika się dostaje 480GP a za Perma 100000GP.

Więc jest różnica.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

Pba. Da się Epiki na 100%. Wygrałem WA-2000 Classic i w Inbox mogę zrobić Sell Back. I tak samo jest ze Scorpion's PP-19 MOD. Tyle że lipne jest to bo za 1D takiego epika się dostaje 480GP a za Perma 100000GP.

Więc jest różnica.

Nie tylko epiki da się sprzedawać ale też da się sprzedawać bronie Rare, które wylatują z skrzynek za NX tzn. Myst-N, Transport Locker itd. Te bronie, które można kupić w sklepie za NX nie da się sprzedawać.

Bywalec
Opublikowano

No kurde. Dropnęło mi XK-8 tactical.

Wolałem sprzedać, ale sie nie dało ;/

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

No bo ta broń jest do kupienia w sklepie. Ale shotguny które wylatują z Infinity to w wikęszosći są właśnie Rare.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Infinity Case jest odświętnie na wyprzedaży nie wiadomo kiedy będzie znowu. Ciesz się bo nie minęło jeszcze 30 dni ;) bo odkopałeś temat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...